lørdag den 1. september 2007

Så går det fremad

Så har vi fået børnene meldt i skole. Alexander starter i JFK Elementary School og Ashley i Galvin Middle School. Begge skoler liger et par km fra hvor vi bor, så de skal bringes og hentes. Der går dog en skolebus lige uden for døren, som de kan tage, når de bliver lidt mere trygge ved alt det nye.

Vi har også været i banken for at oprette bankkonti. Men som forventet er det ikke muligt at få et kreditkort uden først at have opbygget en kredit-rating.

Og så har vi fundet ud af, at man ikke "bare" kan bytte en dansk kørekort til et US-kørekort. Vi skal både til teori og praktisk prøve :-( Heldigvis har vi 1 år til at gøre det i.

Containeren med alle vores ting ankom til Boston havn i går, og hvis den går glat igennem tolden, så skulle vi få den på torsdag. Men det er nok lidt optimistisk at håbe på.

Vi har nu fået telefon, Internet og kabel TV (ca. 100 kanaler). Det var rart. Med undtagelse af nye senge til børnene, lever vi dog stadig lidt primitivt med luftmadresser og meget sparsomt køkkenudstyr.

\Thomas

Ingen kommentarer: