søndag den 26. august 2007

Vores nye hjem


Så er vi ankommet til vores nye hjem. Og det var en rigtig positiv oplevelse. Huset vi har fundet ligger på en rolig vej tæt ved en golfbane og en del skovområder. Så vi var lidt nervøse for om der ville være alt for langt til indkøbsmuligheder osv. Men det viser sig, at der er masser af Malls, Wall-Mart, Sears og alle tænkelige fast food kæder inden for 10 minutters kørsel.

Selve huset er stort. Det vidste vi jo godt på forhånd, men man skal altså lige vende sig til at finde rundt i 400 m2 :-) Huset er i god stand og bliver nok sat til salg omkring næste sommer. Det er der heldigvis lidt tid til endnu. Men med det første indtryk kunne vi måske godt tænke os at købe det.

Børnene synes det er sjovt med alt det nye, selvom de efterhånden er lidt trætte af at kigge på butikker. Vi skal nemilg have købt en del nye ting.
Vi har endnu ikke fåt kigget på biler. Det bliver nok først i næste uge. Vi har lejet en bil til en gang i september, så behovet er ikke akut.

\Thomas

3 kommentarer:

René sagde ...

Hej Thomas.

Dejligt at høre at du og familien er landet godt "over there" :-).

Og hvilket fedt hus.... nu mangler i bare 2 store "amerikaner biler" til garagen :-).

Mange hilsner, René

Claus Kaimer sagde ...

Hej Thomas

Det ser jo rigtig godt ud og hold da et stort hus. Men der er jo også Amerika..Hernede har vi ikke helt så mange Kvm men det går alligevel. Jeg har flyttet mi blog over på den samme som den du har den er lidt bedre og så er der ikke så mange reklamer som på TV2's

Vi følger med, snakkes

Kaimer

Anonym sagde ...

Hej Thomas

Godt at høre at i er kommet godt frem. Det er godt nok et kæmpe hus i har fået jer og det ser vildt flot ud. Poster du evt. nogle flere billeder af det på et tidspunkt ?.

Vi snakkes ved

/Mads