mandag den 9. august 2010

Første skoledag

Så blev det omsider første skoledag. Og jeg tror det var meget godt for dem begge at komme i gang igen. Alexander startede i 4. klasse i Elementary School og Ashley startede i 9. klasse på high school.

Alex virkede glad for at komme afsted i dag. Han bemærkede, at der var flest piger i hans klasse, men det behøver nu ikke være en dårlig ting. Han var slet ikke nervøs og da hans lærer fortalte om nybyggere og indianere i klassen, raekkede han frejdigt hånden op for at fortælle, at det havde han altså lært om allerede :-)

Ashley delte ikke mange detaljer om sin dag, men baseret på hendes humør da hun kom hjem gik det vist ok. Det er klart overvældende at starte på en high school man ikke kender. Der er fire årgange på skolen (9th - 12th grade). I alt 1400 elever. Og så er der ingen klasser med 25-30 elever som i DK. I stedet går Ashley rundt til forskellige valgfag, som holdes af de forskellige fagundervisere rundt om på skolen.

Jeg tror lige hun skal have lidt tid til at finde ud af hvordan det hele virker og forhåbentligt finder hun sig også et par gode veninder.

Thomas



Ingen kommentarer: