mandag den 3. december 2007

Canada

Her i weekenden var vi et smut i Canada. Nu bor vi jo (forholdsvis) taet paa og ingen af os havde foer besoegt landet. Og saa har Gillian ovenikoebet en veninde i Montreal (Quebec), som hun ikke havde set i 17 aar. Vi besluttede os derfor for at tage en weekendtur til Montreal.

Vi koerte nordpaa fredag efter arbejde. Det var en tur paa 330 miles, saa vi pakkede bilen godt med DVD anlaeg, kiks, juice, kaffe, kage og chips.

Trafikken var temmelig slem, dels fordi vi for at komme til Canada skal koere forbi Boston (og det var vi langt fra de eneste der skulle fredag eftermiddag :-) og dels fordi vi koerte ind i en snestorm i Vermont. Amerikanerne er dog heldigvis meget effektive til at rydde deres veje, saa der var masser af snerydningskoeretoejer paa motorvejen i samme oejeblik den foerste sne faldt. Saa selv om det sneede et par timer blev det aldrig vaerre, end at vi med nedsat hastighed trods alt kom fremad. Og selv om de paa bagsaeddet loeb toer for nye DVD'er efter nogle timer, saa lykkedes det nogenlunde at holde ro :-)

Efter 7 timer paa de Nordamerikanske motorveje naaede vi omsider frem til Montreal.
Gillians veninde bor i en forstad til Montreal med sin mand og fire boern i alderen 5 til 17. Og heldigvis fandt boernene ganske godt ud af det med hinanden.

Loerdag aften var vi til fund raising fest i den lokal Karibiske forening. Vi efterlod boerneflokken hjemme med pizzaer film og guf. Det var en rigtig festelig aften med god mad, underholding med danseshow, scholarship uddelinger, og saagar et besoeg af den lokal borgmester.

Soendag morgen vendte vi snuden hjemad og denne gang gik det noget nemmere. Vejene var fri for sne og trafikken overkommelig. Hjemturen var ogsaa en fantastisk flot oplevelse med masser af bjerge i baade Quebec og Vermont. Det havde vi slet ikke set paa turen opad, da vi jo her koerte i moerke.

I denne uge er jeg et smut i Deleware, hvor jeg har kundemoeder hele ugen. Og i naeste uge gaar turen til Las Vegas til Deloittes interne ledelsesuddannelse.

\Thomas

1 kommentar:

Anonym sagde ...

l?rt en masse