mandag den 8. august 2011

Nyt skoleår

Så er det blevet første skoledag i skoleåret 2011-2012. Det bliver 5. og sidste år for Alexander i Elementary school inden han skal i Middle school næste efterår. Ashley er andet-års-elev (eller Sophomore som det hedder) på high school i år, hvilket hun er meget begejstret for. Det var lidt hårdt at høre til den yngste årgang sidste år.

Her lige inden skolestart havde Alexander besøg af sin bedste ven fra Massachusetts, der selv havde taget flyveturen fra Boston til Atlanta. De to havde en supergod uge sammen med en masse aktiviteter, hvor højdepunktet var en tur i Six Flags over Georgia, der er en stor forlystelsespark lige uden for Atlanta. Parken er specielt kendt for sine mange rutchebaner (tror jeg talte 8), hvor en del af dem så vilde nok ud til at gøre mig svimmel blot ved at kigge op på dem....

Ashley havde en del cheerleader aktiviteter i sommerferien og havde besøg af en grand-kusine fra England (Gillians fætters datter). Det blev også til en del køretræning for den unge dame, der snart føler sig klar til at tage køreprøven.

Sommeren bød også på en sygehusophold for Gillian, der blev opereret. Vi bor heldigvis ret tæt på et større sygehus, hvor vi havde en fantastisk oplevelse. Vi havde et klart indtryk af høj kvalitet og god service. Man mærker tydeligt at man er kunde og ikke "bare patient". Sygehuset var indrettet i hotel-agtig stil og virkede ikke så klinisk som DK. For en uges ophold er der en egenbetaling (svarende til en selvrisiko) på $100. Resten dækkes af vores sundhedsforsikring.

Tidligere på sommeren var vi en tur i Los Angeles for at se Hollywood, Beverly Hills og Stillehavet. Det var en rigtig god oplevelse med perfekt vejr og en masse nye indtryk. Højdepunkter inkluderer en gåtur på Hollywood Boulevard Walk of Fame, Rodeo Drive, Santa Monica Beach og Griffith Observatory.

Rent arbejdsmæssigt kommer jeg til at tilbringe resten af 2011 i New Jersey på et nyt projekt vi netop har solgt. Det passer mig ganske fint, da det er hos en kunder der behagelig at arbejde for og en lokation, der er nem at komme til og fra.

Thomas

Ingen kommentarer: